Băutura naturala care te ține departe de Atacul de Cord – curăță vasele de sânge complet

Inima este unul dintre cele mai importante organe ale organismului și de care, de cele mai multe ori, avem grijă cel mai puțin.

Stresul și dietele nesănătoase sunt doar câteva lucruri care îngreunează funcționarea normală a inimii. Conform BrightSide, există o rețetă formată din cinci ingrediente care scade nivelul de colesterol și riscul de atac de cord.

Ingrediente:
Suc de ghimbir – 250ml
Usturoi pisat – 250g
Suc de lămâie – 250ml
Oțet de mere – 250ml
Miere – 5 linguri

Preparare:
Amestecă toate ingredientele în afară de miere și pune-le pe foc pentru 30 de minute. Amestecă constant cu o lingură.

După ce oprești aragazul și mixtura se răcește complet, adaugă mierea și transferă rezultatul într-o sticlă curată pe care o vei ține în frigider.

IMPORTANT: Sucul poate fi păstrat la frigider pentru cel mult două luni.

Mod de administrare: 1 lingură în fiecare dimineață pe stomacul gol.

Beneficiile usturoiului pentru sănătate

Reputaţia usturoiului de a fi bun la toate nu este de ieri de azi. Încă de pe vremea Egiptului antic era folosit atât pentru gătit, cât şi pentru tratarea problemelor de inimă, a presiunii sângelui crescută, a coloesterolui mărit, a răcealii, gripei şi a altor infecţii.

De peste 20 de ani, usturoiul o fost subiectul a numeroase studii ştiinţifice, conţinând una dintre cele mai versatile substanţe naturale folosite pentru a ne menţine sănătoşi – alicina.

Aceasta are proprietăţi antibiotice care se activează atunci când usturoiul este tăiat sau sfărâmat şi este responsabilă de mirosul înţepător şi gust. De îndată ce este absorbită în intestin, ea este eliminată prin intermediul plămânilor şi pielii, de aceea cei care îl consumă se confruntă cu o respiraţie şi transpiraţie care îi poate ţine pe cei din jur la distanţă.

Usturoiul – 10 beneficii pentru sănătate:
1. Usturoiul proaspăt poate ajuta în lupta contra bacteriilor, fungilor şi infecţiilor cu viermi şi poate ucide bacterii precum E. coli sau Salmonella.
2. Contribuie la eliminarea toxinelor din ficat, protejându-l în acelaşi timp.
3. Poate trata herpesul şi ciupercile de la nivelul picioarelor, dar şi negii.
4. De asemenea, are un puternic efect antiinflamator, ajutând organismul să lupte contra alergiilor.
5. Sucul de usturoi calmează mâncărimile şi erupţiile apărute în urma ciupiturilor de insecte.

6. Folosit zilnic, întăreşte sistemul imunitar reducând numărul şi frecvenţa răcelilor, ajută la tratarea iritaţiei gâtului şi scade riscul de a avea cancer.
7. Creşte nivelul de insulină şi reglează nivelul zahărului în sânge (este ideal pentru diabetici).
8. Conţine vitaminele C şi B6, dar şi seleniu şi fier.
9. Are un bun efect împotriva căderii părului. Masează delicat scalpul cu un căţel de usturoi sau în amestec cu puţin ulei de măsline.
10. Aplicat pe coşuri, elimină bacteriile şi ajută la vindecarea acestora.

De retinut! Dacă nu poţi tolera usturoiul şi totuşi vrei să beneficiezi de minunile pe care la face, poţi apela la suplimente alimentare.

Tine-ti familia si prietenii informati!